Man slikt Airpod in tijdens slaap

0
Foto (c) Bradford Gauthier/Facebook

Een Amerikaanse man kreeg afgelopen week de schrik van z’n leven. Toen hij wakker werd voelde hij zich prima, maar toen hij probeerde een glas water te drinken, lukte dat niet.

“Er voelde iets mis met veel druk in mijn borst, maar ik dacht dat mijn keel gewoon droog was of zoiets, van alle sneeuw die gisteravond laat werd geschept” zegt hij.

Direct daarna zocht hij naar zijn AirPods die hij ’s nachts nog in had, voordat hij naar bed ging en kon in de slaapkamer maar één van de twee vinden. Hij grapte nog tegen z’n vrouw en zei: “Misschien heb ik ‘m in m’n slaap ingeslikt“.

Terwijl hij die grap maakte, drong het ineens tot hem door dat dit inderdaad het geval kon zijn! Hij ging snel naar de Eerste Hulp om een röntgenfoto te laten maken en inderdaad: hij had een AirPod in het onderste deel van zijn slokdarm!

Om het ding te verwijderen moest hij een nood-endoscopie ondergaan, waarna de Airpod met succes weggehaald werd. De man heeft zijn lesje geleerd en zei daarover op zijn Facebook pagina: “Wees voorzichtig met het luisteren naar draadloze koptelefoons als je in slaap valt, je weet nooit waar ze terecht zullen komen!”

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.