Pal Mundo 2020 op Scheveningen met OZUNA

0
Ozuna op Pal Mundo dat dit jaar op Scheveningen wordt gehouden
Pal Mundo vorig jaar in Amsterdam.

Het allergrootste jaarlijks terugkerende Latin en Caribbean festival van Europa, Pal Mundo, vindt in 2020 op zaterdag 4 juli van 12.00u tot 23.00u plaats en op een wel heel bijzondere locatie: Scheveningen Strand. De eerste artiest is vandaag aangekondigd en dat is OZUNA!

“Na het enorme succes van de afgelopen twee – volledig uitverkochte – outdoor edities en verschillende succesvolle indoor edities werd het tijd voor een nieuwe, grotere locatie” zegt de organisatie. Hiermee word het met ruimte voor ruim 30.000 bezoekers direct de grootste editie van Pal Mundo ooit.

De kaartverkoop voor Pal Mundo start op vrijdag 20 december 2019 om 10.00u via www.palmundo.nl.

OZUNA FIRST HEADLINER #PM2020

OZUNA FIRST HEADLINER PAL MUNDO Outdoor 2020 Yes it's true.. we proudly announce the headliner of Pal Mundo Outdoor 2020: OZUNA!⁣ ⁣Ozuna really doesn’t need an introduction. The Latin star, born and raised in Puerto Rico, has been crowned as the "New King of Reggaeton" and is the best selling Latin artist of all time. He currently has the most billion-view videos on YouTube and is now, with a 100-million-dollar contract with Sony Music, the best-paid music artist of 2019. We are more than happy to welcome him at #PM2020 next year!⁣⁣⏰ Ticketsale starts Friday December 20 at 10:00h AM CET.⁣⁣www.palmundo.com

Geplaatst door Pal Mundo op Woensdag 18 december 2019
- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.