Jandino opent volgend jaar echt FC Kip restaurant in Rotterdam

0
Jandino opent volgend jaar echt FC Kip restaurant in Rotterdam
Nolte, Kofi en Judeska in FC Kip - foto (c) Entertainment One Benelux.

FC Kip, het bekende fast-food restaurant waar Judeska werkt, komt binnenkort echt in Rotterdam te staan. Cabaretier Jandino Asporaat opent volgend jaar, op 15 april 20202, namelijk een echt FC Kip-restaurant in het centrum van Rotterdam. Dat vertelde hij gisteren aan Shownieuws.

Het fictieve fastfoodrestaurant FC Kip werd geïntroduceerd in ‘De Dino Show’, een wekelijks humoristisch praatprogramma dat van 2011 tot 2014 werd uitgezonden door de NTR. De presentatie was in handen van Jandino, naar wie het programma ook vernoemd is.

Jandino gaat zelf ook in het restaurant werken, maar niet de hele week zei hij tegen Shownieuws. Of Judeska, Kofi, Nolte en Rajesh ook een baantje daar krijgen is niet bekend.

De komiek gaat volgend jaar touren met een derde klucht rond zijn populaire typetje Judeska. De voorstelling Judeska Airlines: Riemen vast, want je gaat vliegen! is vanaf februari 2020 in theaters door heel Nederland te zien.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.