Man die rapper Feis zou hebben doodgeschoten aangehouden

0
Politie toont foto van verdachte rond dood Rapper Feis
De 25-jarige Rotterdammer Silfano M.

De politie heeft vanochtend in Limburg de 25-jarige Rotterdammer Silfano M. aangehouden, die ervan wordt verdacht op 1 januari op de Nieuwe Binnenweg Faissal Mssyeh te hebben doodgeschoten. Dat meldt het Algemeen Dagblad zojuist.

M. was sinds 1 januari voortvluchtig. Hij wordt ervan verdacht Faisal Mssyeh, zoals Feis voluit heet, op Nieuwjaarsdag rond 04.00 uur te hebben doodgeschoten op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. De broer van Feis raakte ernstig gewond bij het schietincident. Hij ontwaakte een maand later uit een coma.

Eerder zei de politie dat de aanleiding van het schietincident vermoedelijk een “onbenullige kroegruzie” was waar de twee slachtoffers niets mee te maken hadden. De ruzie zou zijn ontstaan nadat een drankje werd omgestoten.

Direct na het schietincident op de eerste dag van 2019, startte de politie een groot onderzoek. Twintig rechercheurs werkten maandenlang hard aan de opsporing van de verdachte. In februari bracht de politie de identiteit van de vermoedelijke verdachte naar buiten.

Gisteren loofde de politie 15.000 euro tipgeld uit voor de gouden tip die naar de 25-jarige man zou leiden. Ook werd hij op de nationale opsporingslijst gezet. Of dit heeft geleid tot de aanhouding is niet duidelijk.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.