Zanger Jonna Fraser vader geworden van zoontje

0
Zanger Jonna Fraser vader geworden van zoontje
Foto's (c) Jonna Fraser Instagram

AMSTERDAM, 8 feb – De Surinaams-Nederlandse zanger Jonna Fraser is gisteren vader geworden van een zoon. ”Noem een betere rapduo dan ik en mijn zoon. Welkom Ace Jonathan Grando!” plaatste hij op Instagram samen met een foto van de kleine.

Jonna Fraser, wiens echte naam Jonathan Grando is, is een Nederlands rapper van Surinaamse afkomst. Hij heeft een brede nederhopstijl die varieert van gangstarap tot zwoele soul. Hij bracht verschillende albums uit, waaronder Goed teken dat de elfde positie van de albumtop wist te bereiken.

Jonna staat momenteel in de Top 40 met het nummer ‘Drup’ een samenwerking met Bizzey en Kraantje Pappie:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.