Passagier vindt grote, dode kakkerlak in vliegtuig maaltijd

2
Passagier vindt grote, dode kakkerlak in vliegtuig maaltijd
Foto: (c) Manoj Khandekar/Twitter

Een Indiase man, die afgelopen week van Bhopal naar Mumbai vloog met Air India, kwam iets heel smerigs tegen in zijn maaltijd aan boord. De passagier vond een grote, dode kakkerlak in zijn eten! De man plaatste foto’s online in een tweet hierover welke hieronder te zien is. Het is niet bekend als de man al een hap van z’n eten had genomen.

De Indiase luchtvaartmaatschappij Air India heeft in een reactie haar excuses aangeboden voor het incident. De maatschappij zegt in een verklaring op sociale media dat er intern maatregelen genomen worden om te voorkomen dat zoiets nog eens gebeurt, en dat er contact is opgenomen met de gedupeerde passagier.

Check de tweet hier:

- Advertentie -

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.