Caribbean Valentine’s Party op zaterdag 16 februari in Rijswijk

0

RIJSWIJK, 11 jan – Midden in de winter kun je op zaterdag 16 februari 2019 genieten van een heerlijke Caribbean Valentine’s Partymet twee topbands: PASSION & 2-REMEMBER! We gaan van 23.00u – 04.00u lekker dansen en sjansen op de beste Caribische live muziek van toen en nu, in de Sir Winston Club Rijswijk. En de Super Early Birds van slechts 12 euro ex fee zijn alleen dit weekend nog te koop hier online via Eventbrite.

Carifesta staat garant voor kleurrijk en volwassen publiek en is een gezellig 30+ feest met de beste Caribische muziek van toen en nu zoals merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits uit Suriname. Het is VALENTINE en het thema luidt: ** LOVE **!

EXCLUSIEF: Boek een eigen VIP TAFEL met of zonder flessen op een premium plek. Bel of ap 06-26328025 voor meer info.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.