Vrouw breekt nek tijdens Twerk sessie… of toch niet?

0

Een veel gedeeld filmpje was deze week eentje waar een vrouw al twerkend te zien is voor een aantal toeschouwers. De vrouw in kwestie liet haar beste moves zien en op een gegeven moment deed zij twerkstand waarbij zij op haar hoofd ‘stond’. In het filmpje is te zien dat zij ineens achterover klapt en bewegingloos blijft liggen. De toeschouwers lijken in paniek te raken en beginnen te gillen. Het filmpje eindigt en menigeen moet gedacht hebben dat de vrouw haar nek zou hebben gebroken.

Maar niets is minder waar. De vrouw in kwestie deed begin deze maand mee aan een Twerk Challenge. In de volledige versie van het filmpje is te zien dat ze gewoon doordanst nadat ze achterover klapt. Ze ging notabene met 25.000$ naar huis omdat ze de challenge won!

Check het volledig filmpje hier:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.