Platina voor Dyna / Frenna / Ronnie Flex met nummer ‘Pull up’

0
Platina voor Dyna / Frenna / Ronnie Flex met nummer 'Pull up'

Het was dé hit afgelopen zomer en op zaterdag 24 november werd hun werk beloond: Dyna / Frenna / Ronnie Flex kregen platina voor ‘Pull up’. Dit omdat het nummer al meer dan 12.000.000 keer is gestreamed op Spotify! De heren kregen hun platina-status uitgereikt door Jandino op het uitverkocht evenement ‘I love Urban’ in Ahoy Rotterdam.

Het nummer is uitgebracht bij TopNotch. Top Notch brengt muziek uit van diverse populaire Nederlandse artiesten waaronder Broederliefde, Lil Kleine, SBMG, Ronnie Flex, SFB, Fresku, Rico & Sticks, De Jeugd van Tegenwoordig, Typhoon en meer.

Bekijk de clip hier:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.