Frenna en Lil Kleine verbreken record op Spotify

0
Frenna en Lil Kleine verbreken record op Spotify

Gisteravond werd bekend dat Frenna en Lil Kleine met de single ‘Onderweg’ het Nederlandse Spotify record voor de meeste streams in 24 uur hadden verbroken. Op de dag van de release werd het nummer meer dan 930.000 keer beluisterd.

De twee gaven een eigen draai aan de nederpopklassieker Onderweg van Abel, waarmee ze binnen no time de Spotify hitlijsten bestormden. Het vorige record stond op naam van Boef met ‘Sofiane’. Afgelopen april werd Sofiane 680.000 gestreamd in 24 uur.

UPDATE: ook de clip is vandaag uitgekomen!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.