Comedy show FATU XL met Roué Verveer, Jörgen Raymann, Najib Amhali, Rayen Panday en meer!

0
Comedy show FATU XL met Roué Verveer, Jörgen Raymann, Najib Amhali, Rayen Panday en meer!

Op zondag 23 september komt comedy show FATU XL naar AFAS Live in Amsterdam! Met een top line-up bestaande uit Roué Verveer, Jörgen Raymann, Rayen Panday, Najib Amhali en Soundos El Ahmadi. De presentatie van FATU XL is, zoals van ouds in handen van #teamfatu, MC Jeffrey Spalburg en DJ Phantom. En FATU start om 15.00u ’s middags!

Het is alweer 12½ jaar geleden dat comedy show FATU voor het eerst startte. Kleinschalig begonnen in het oude Krater Theater onder de flat Hofgeest zijn ze nu uitgegroeid tot een vast begrip in Zuidoost en ver daarbuiten. Vanaf hun thuishonk, het Bijlmer Parktheater werken ze al die tijd met het vaste team, zowel op het podium als daarachter en zijn ze inmiddels de langstlopende comedyshow van Nederland!

Zoveel toppers mag je niet missen, dus haal je kaarten vandaag nog via fatu.nl!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.