Dyna, Frenna en Ronnie Flex brengen vrijdag nieuw nummer uit

0
Dyna, Frenna en Ronnie Flex brengen samen nieuw nummer uit

OH MY… bout to “PULL UP” nice and slow. Who’s ready for the hottest Summer anthem of the season?” Met die tekst werd afgelopen weekend een nieuw nummer van niemand minder dan Dyna, Frenna en Ronnie Flex aangekondigd! Volgens Waterkant moet het nummer dat vrijdag uitkomt, de Nederlandse zomerhit van 2018 worden.

Het nummer wordt de officiële anthem voor het ‘Oh My’ festival dat op 30 juni in het Arena Park in Amsterdam wordt gehouden met o.a. de Amerikaanse rappers Wiz Khalifa en Big Sean. Het nummer krijgt een bijbehorende clip waarvan de beelden gemaakt zijn in het buitenland.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.