Passion B-Day Bash & EP Release in de Maassilo Rotterdam

0
Passion B-Day Bash & EP Release in de Maassilo Rotterdam

Al meer dan 3 jaar timmert PASSION UrbanKawina aan de weg met hun unieke en frisse Urban -moksi- Kawina sound. En zeg eerlijk, dit jaar is het tijd voor een echte B-DAY BASH met alle fans en een heleboel top entertainers! Bovendien komt PASSION’s nieuwe EP die dag uit dus het is =dubbel feest= op zaterdag 30 juni 2018 in de Maassilo Rotterdam! Maak je klaar voor een NIGHT OF PASSION van 23.00u – 05.00u met de best of Urban & UrbanKawina.

Diverse topartiesten waaronder Gio, Ir-Sais, Lina Ice, een Mystery Guest, Sam Blans, Don James, Nafthaly Ramona, Babel-Ish, Charissa Jong, Kimberlee Ramirez, Stiekz, Boyd Janson, Nicky Bizzle, Mitchellito, Senzy, Meo Mania, maar ook surprise guests en vele anderen hebben al toegezegd – dus deze PASSION B-day Bash & EP Release gaat sowieso bossen!

En omdat ze jarig zijn trakteren de boys van PASSION: de SUPER Early Bird tickets zijn -alleen deze week- slechts 10 euro ex.fee! (normale prijs 20 euro) Haal ze snel online via http://urbankawina.eventbrite.nl, want op=op!

=> Haal je kaarten in de voorverkoop en maak kans op een hard copy van de nieuwe EP!

Passion B-Day Bash & EP Release at Maassilo
Datum: Zaterdag 30 juni 2018
Locatie: Maassilo Rotterdam
Tijd: 23.00u – 05.00u
Toegang: 18+
Tickets: online via urbankawina.eventbrite.nl

Zet jezelf op aanwezig & nodig al je maties uit via https://www.facebook.com/events/2093472590909838/
En check de site voor meer info over PASSION -> www.urbankawina.com

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.