Conservatieven roepen op tot boycot Netflix nadat Obama contract tekende

0
Conservatieven roepen op tot boycot Netflix nadat Obama contract tekende
photo credit: Secretary of Defense 170104-D-SV709-0693 via photopin (license)

Bizar verhaal uit de Verenigde Staten: de voormalig president Barack Obama en zijn vrouw Michelle hebben een overeenkomst met Netflix getekend over het produceren van eigen films en series voor de streamingdienst. Conservatieven in de VS dreigen Netflix nu te boycotten omdat de Obamas een deal met de streamingdienst hebben gesloten!

Direct na het nieuws over de deal van de Obama’s met Netflix, reageerden Conservatieven en Trump aanhangers op sociale media. Sommigen dreigen hun Netflix-abonnementen te annuleren of roepen op tot een boycot. Het is niet de eerste keer dat zwarte Democraten te maken krijgen hiermee: in maart waren veel conservatieven verontwaardigd toen ex-ambassadeur Susan Rice zich bij de raad van bestuur van Netflix voegde.

De Obama’s produceren de komende jaren verschillende films en series voor Netflix. Het gaat om gescripte en niet gescripte series en documentaires.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.