Trafassi live op Caribbean Pinkster Party zondag 20 mei in Rijswijk

0
Trafassi live op Caribbean Pinkster Party zondag 20 mei in Rijswijk

Op zondag 20 mei 2018 (1e Pinksterdag) is het weer tijd voor de traditionele Caribbean Pinkster Party in de Sir Winston Club te Rijswijk met de populaire topformatie TRAFASSI! Tussendoor draaien DJ SENZY & MEO MANIA de lekkerste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina muziek. Het wordt een heerlijke dansavond op zondag (maandag zijn we vrij) van 23.00u – 04.00u, met top live entertainment!

TICKETS – LET OP: Er zijn nog enkele Early Bird tickets online te koop voor slechts €12,50 i.p.v. €17,50! Ook zijn er voordelige GROEPSTICKETS voor 5 personen. Deze tickets zijn *alleen hier online* te koop: http://www.carifesta.party/ – Wees er snel bij want OP=OP! Normale voorverkoop prijs is 17,50 euro(op de avond aan de deur duurder).

EXCLUSIEF: Boek een eigen VIP TAFEL op een premium plek zonder of met drank, toegang, hapjes en VIP service. Bel of ap 06-26328025 voor meer info.

Het feest begint om 23.00u in de Sir Winston Club te Rijswijk(Zuid-Holland) en duurt tot 04.00u. De Sir Winston Music & Entertainment Club is een exclusieve en sfeervolle locatie tegenover NS Station Rijswijk. Gratis parkeren! In de club wordt de heerlijke Surinaams-Javaanse catering verzorgt door Royal Java Food met heerlijke gerechten uit Suriname.

Het wordt weer een echte Carifesta avond zoals je van ons gewend bent, met gezelligheid, leuke mensen en altijd een topsfeer, dus haal je kaarten op tijd!! Carifesta staat garant voor kleurrijk publiek en lekkere Caraibische muziek, waaronder de leukste merengue, zouk, soca, bubbling, dancehall, chutney, kaseko en kawina hits!

CARIFESTA Caribbean PINKSTER Party
Datum: Zondag 20 mei 2018
Tijd: 23.00u – 04.00u
Locatie: Sir Winston CLUB te Rijswijk (ingang Casino)
Adres: Kessler Park 30 (parkeren hoek van de Lange Kleiweg / Kessler Park)
Muziek: TRAFASSI, SENZY en special guest MEO MANIA
Catering: Surinaams-Javaans(Royal Java Food)
Toegang: 21+ (beveiliging aanwezig)
Dresscode: feestelijk! (geen petjes en/of sportkleding)
Entree: voorverkoop vanaf 12,50 euro excl. fee via http://www.carifesta.party/ (poort duurder!)
Info: 010-2151770

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.