Passion en 2-Remember za 5 mei op Caribbean Party in Zoetermeer

0
Passion en 2-Remember za 5 mei op Caribbean Party in Zoetermeer

Op zaterdag 5 mei 2018 is de 30+ CARIFESTA CARIBBEAN PARTY terug in Dekker Zoetermeer! Van 22.00u – 03.00u kun je weer genieten van een gezellige 30+ Caribische dansavond met topentertainment! Want ook op deze editie gaan we dansen met twee top live bands 2-Remember & Passion, onze resident DJ en een hele speciale gast. Dus mis dit niet en haal je voordelige kaarten nu hier online!

Op 5 mei kun je los gaan op heerlijke live muziek van de bekende all-round formatie 2-REMEMBER! Tussendoor draait onze resident DJ: SENZY, de lekkerste hits aan elkaar. We sluiten de avond af met opzwepende muziek van de populaire UrbanKawina sensatie van dit moment: PASSION! Onze special guest is DJ ANDY SAFADO, helemaal uit Suriname!

Het feest vindt van 22.00u – 03.00u plaats in DEKKER ZOETERMEER. Dekker Zoetermeer is een ruim opgezette exclusieve party accommodatie, schitterend en centraal gelegen in het groene hart van de Randstad. Parkeren is geen enkel probleem met 550 gratis parkeerplaatsen voor de deur!

Kijk voor alle info ook op carifesta.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.