Grote namen op Festival WKND – KICK OFF in Zoetermeer

0
Grote namen op Festival WKND - KICK OFF in Zoetermeer

Ook dit jaar vindt het Festival WKND plaats op 19, 20 en 21 mei en wel in twee locaties; de Silverdome Zoetermeer en The Box Amsterdam! Maar voor het zover is heb je op zaterdag 12 mei de unieke kans om los te gaan tijdens het KICK OFF event in Silverdome. Met exclusieve optredens van onder andere Ronnie Flex, Sevn Alias, Childsplay, Dyna, Freddy Moreira, Johnny500, Jonna Fraser, Moortje, Nafthaly Ramona en wereldster KEVIN LYTTLE!

De organisatie heeft alles uit de kast getrokken om een bijzondere, feestelijke avond neer te zetten van 22.00 tot 05.00 en dat zul je merken! Dus haal je kaartjes nu en zorg ervoor dat je dit niet mist! Online tickets via festivalwknd.nl. Voor VIP TABLES mail naar vip@festivalwknd.nl of app/bel naar 0626263870!

Festival WKND – KICK OFF is powered by Showtime.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.