Koningsdag: PASSION live in nieuwe locatie Musroom Moerkapelle

0

Eind vorig jaar opende evenementenlocatie Musroom haar deuren in Moerkapelle, Zuid-Holland. Gelegen aan de Bredeweg 66A ligt Musroom centraal en is deze mooie locatie goed bereikbaar vanuit diverse grote steden. Op vrijdag 27 april 2018 (Koningsdag) kun je kennis maken met Musroom op de Koningsdag Party met UrbanKawina van PASSION en DJ Senzy!

De 17-koppige band PASSION speelt niet alleen kawina maar maakt unieke muziek door kawina met o.a. zouk, merengue, pop, chutney en urban nummers te combineren. Tussendoor draait DJ Senzy de lekkerste hits uit Suriname. Het feest start om 21.00u en eindigt om 02.00u, dus kom op tijd!

Kaarten zijn de voorverkoop slechts 10 euro! Te koop bij restaurant Warung Mini in Den Haag en in Rotterdam via 010-2151770. Je kunt ze ook online halen via carifesta.eventbrite.com – Op de avond zelf zijn kaarten aan de deur 15 euro.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.