DJ’s reageren geschokt op overlijden van jonge collega Avicii

0
DJ's reageren geschokt op overlijden van jonge collega Avicii

De Zweedse DJ en producer Avicii is vanmiddag op 28-jarige leeftijd dood gevonden in Oman. De doodsoorzaak is nog niet bekend. “Verschrikkelijk nieuws”, “ik heb er geen woorden voor” en “ik kan het niet geloven”. Zijn collega’s reageren geschokt op het overlijden schrijft de NOS.

De jonge DJ worstelde volgens de omroep jarenlang met de druk die het toeren en feesten met zich meebracht. Hij deed in 2015 meer dan 800 optredens, soms wel drie per dag. Maar juist de laatste jaren was hij rustiger aan gaan doen en trad hij bijvoorbeeld niet meer op.

De DJ was super populair. Een van zijn populairste nummers was ‘Wake me Up’ die meer dan 1,4 miljard keer bekeken is op YouTube:

Vorig jaar werd de documentaire True Stories gemaakt over het leven van de Zweedse DJ:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.