DJ Dyna weer genomineerd voor een FunX Music Award

0
DJ Dyna weer genomineerd voor FunX Music Award
DJ Dyna samen met Poke afgelopen weekend op BORGOE -meets- PARBO!

De FunX Music Awards komen er aan en de populaire DJ Dyna is dit jaar weer genomineerd voor een Award! Dyna won twee jaar achter elkaar de Award voor Best DJ. Gaat het hem dit jaar weer lukken? Jij bepaalt mee want je kunt je stem uitbrengen, hier via funx.nl. Als je stemt maak je óók nog eens kans op kaarten voor de FunX Music Awards op dinsdag 8 mei in Paradiso Amsterdam.

DJ DYNA, in Suriname geboren als Vishaal Lachman, speelt in de stijlen electro, latin house en dancehall. Als kind leerde hij pianospelen en later ging hij over naar het mixen van muziek. Zijn eerste DJ-werk deed hij in Club Selected in Delft. Hij ontwikkelde een eigen geluid dat hij de naam Sexed Up Ghostriders gaf.

Hij behaalde enkele hits in Nederlandse hitlijsten, waaronder met Round & Round samen met Lil’ Kleine, F1rstman en Bollebof. Zijn bekendheid bouwde hij echter vooral op tijdens optredens, zowel in Nederland als erbuiten. Hij stond onder meer in de Heineken Music Hall, RAI Amsterdam, Ahoy Rotterdam en op Aruba, Curaçao en Ibiza. Zijn muziek werd meer dan 23 miljoen maal gestreamd.

DYNA heeft onlangs getekend bij Spec Artist Management waar onder andere ook Ronnie Flex en Boef onder contract staan.

Stemmen kan hier via funx.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.