Broederliefde concert 2 juni gecanceld, verplaatst naar Ahoy

0
Blunder: Broederliefde concert op 2 juni gaat niet door
Archieffoto: Broederliefde op Borgoeparty.nl

Het groots aangekondigde tweede concert van Broederliefde op 2 juni in het Sparta stadion gaat niet door. Dit werd gisteren via diverse kanalen bekende gemaakt. De reden was onbekend maar naar nu blijkt is het concert gecanceld en verplaatst naar Ahoy op 22 september 2018. De reden: De Rotterdamse groep verklaart geen vertrouwen meer te hebben dat producent MIM Productions een succesvol concert kan organiseren in het Sparta stadion. Vandaar dat Broederliefde zelf een alternatief evenement in Ahoy organiseert. Gedupeerden kunnen gratis naar dit vervangend evenement.

De groep maakte dit vanmorgen bekend na diverse berichten in de media. Broederliefde:

Na een grondige evaluatie van het concert van vorig jaar, hebben we alsnog besloten niet meer met het bedrijf te willen samenwerken. We bieden onze excuses aan voor de ontstane situatie en doen ontzettend ons best om de ontstane problemen zo veel mogelijk te beperken.

Onze fans staan daarbij altijd voorop en we weten zeker dat we er in september alsnog een enorm feest van gaan maken met zijn allen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.