FILMPJE: Zo snel kan iemand ‘iets’ in je drankje doen

0

Een filmpje dat viraal gaat op Facebook laat zien hoe makkelijk mensen gedrogeerd kunnen worden op feesten en festivals. In het filmpje is te zien hoe een vrouw al filmend in selfie modus danst met een vriendin. Wanneer ze ronddraait om ook de omgeving te filmen, laat een man in een zwart t-shirt heel snel iets in haar drankje vallen. Het gaat zo snel dat je de beelden een paar keer moet bekijken.

Het is niet duidelijk wat de man in het drankje doet, maar het kan gaan om een ‘date rape drug’ of verkrachtingssdrug, waarbij een kwaadwillige een verdovende drug ongemerkt in een drankje vermengt om daarna misbruik te maken van het slachtoffer.

Bekijk de beelden zelf/foto Twitter/Jaeda_Sky:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.