Caribbean Combo start tour in uitverkocht Bijlmer Parktheater

0
Caribbean Combo start tour in uitverkocht Bijlmer Parktheater

Na zes jaar afwezigheid is Caribbean Combo terug van weggeweest. De mannen hebben elkaar gemist en kunnen niet wachten weer met elkaar op het podium te staan. De nieuwe show, ZE ZIJN TERUG, is een exclusieve mix van stand-up comedy, theater, muziek en dans. Kortom: een rijk gevulde show voor iedereen.

Caribbean Combo is een comedy- en cabaret gezelschap bestaande uit Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe. In 2010 speelden zij hun eerste voorstelling, DAAR ZAL JE ZE HEBBEN. In 2011 volgde DE KERSTSPECIAL. Met deze voorstelling stond Caribbean Combo onder andere in Carré en tourde ze door Nederland, Suriname en Curaçao. In 2012 waren ze voor het laatst te zien met de voorstelling ZE ZIJN ER WEER. Alle voorstellingen zijn uitgezonden door NPO3.

Maandag 16 april start de tour van Caribbean Combo in Bijlmer Parktheater in Amsterdam. Daarna zullen Jandino Asporaat, Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe hun tour vervolgen door de rest van Nederland. Na Amsterdam staan de mannen op het podium van onder andere MartiniPlaza Groningen, Stadsschouwburg De Harmonie in Leeuwarden, Parktheater Eindhoven en Oude Luxor Theater in Rotterdam. Tijdens de show in het Oude Luxor Theater, woensdag 13 juni, worden tv-opnames gemaakt. De tour wordt vrijdag 22 en zaterdag 23 juni afgesloten in AFAS Live.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.