Beyoncé en Jay-Z geven nog een concert op 20 juni

0
Beyoncé en Jay-Z geven nog een concert op 20 juni

Het zal je niet ontgaan zijn dat het wereldberoemde muziekkoppel Beyoncé en Jay-Z op 19 juni een concert in Amsterdam geeft. Kaartjes hiervoor waren gisteren binnen een uur uitverkocht. Voor alle mensen die gisteren achter het net visten is er hoop: er komt een tweede concert op 20 juni!

De On The Run Tour II start op 6 juni in Cardiff (Groot Brittannië) en gaat daarna langs verschillende Europese en Amerikaanse steden. De kaartverkoop voor het extra concert in Amsterdam begint volgende week maandag 26 maart om 10.00 uur.

Volgens AT5 stonden honderden kaarten voor drie keer de oorspronkelijke prijs te koop op ticketsites. Tweede Kamerlid Peter Kwint stelt daarom morgen vragen over deze praktijken. De SP-er zou kaartjes op naam zetten of een maximumpercentage instellen waarvoor kaarten mogen worden doorverkocht.(Photo: Nat Ch Villa/flickr.com)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.