DJ DYNA is vandaag jarig en viert dat zondag in Villa Thalia

0
DJ DYNA is vandaag jarig en viert dat zondag in Villa Thalia

Vandaag, woensdag 14 maart, is Mister Sexed Up DJ DYNA jarig! En dat gaat hij groots vieren. Niet vandaag, maar op zondag 18 maart in Club Villa Thalia! Zoals altijd nodigt Dyna al zijn vrienden uit om er samen met jou een onvergetelijke avond van te maken! Aanwezig zijn sowieso Frenna – Ali B – F1rstman – Gio & many more!

De laatste keer ging het dak eraf met Ronnie Flex – Lil Kleine – Frenna – Jonna Fraser – Bollebof – F1rstman & MANY MORE! Check de officiële #DYNABDAY aftermovie hieronder en noteer zondag 18 maart in je agenda:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.