Marvel Studios: ‘Black Panther 2 komt eraan!’

0
Marvel-film 'Black Panther' breekt records in Nederland

Terwijl de superheldenfilm Black Panther afgelopen weekend wereldwijd de grens van een miljard dollar in bioscoopomzet heeft gepasseerd, is bekend geworden dat er een vervolg aan komt: Black Panther 2! Dat maakte het hoofd van Marvel Studios, Kevin Feige, in een interview met Entertainment Weekly bekend.

“Bij Marvel houden we van dromen en fantaseren over wat we met deel twee gaan doen. Deze gesprekken waren al gaande toen we bezig waren met de eerste Black Panther. Er zijn veel ideeën en we weten al welke richting we opgaan met de tweede film” aldus Feige tegen Entertainment Weekly.

Black Panther 2 komt er dus aan! Wanneer en in welke vorm is nog niet bekend. Voorlopig kun je nog steeds naar Black Panther 1 in de Nederlandse bioscopen. Daar is de film een publiekstrekker en tot nu toe goed voor meer dan 5,6 miljoen euro.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.