Buma Awards: veel winnaars in genres urban en dance

0
Buma Awards: veel winnaars in genres urban en dance

Op maandag 5 maart zijn de Buma Awards, de belangrijkste prijzen van de Nederlandse muziekindustrie, weer uitgereikt. De Amstelveense dj Martin Garrix is de grote winnaar geworden. Dit jaar waren er vooral veel winnaars in de genres urban en dance. Naast wereldberoemde Nederlandse dj’s als de eerdere genoemde Martin Garrix en Armin van Buuren, vielen ook Ronnie Flex, Boef en Lil’ Kleine in de prijzen.

De Buma Awards zijn Nederlandse prijzen die worden uitgereikt door de Stichting Buma Cultuur. Tijdens de jaarlijkse gala-avond, die dit jaar voor het eerst plaatsvond in Theater Amsterdam, werden de succesvolste mensen achter de hits van het afgelopen jaar onderscheiden met prestigieuze prijzen.

Daarnaast werden een Buma Gouden Harp, de Buma Filmmuziek Award, de Lennaert Nijgh Prijs en een Lifetime Achievement Award uitgereikt.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.