Damaru helpt meisje(4) met hersentumor in Suriname

0

Zanger Dino Canterburg, ook wel bekend als Damaru, heeft deze week een donatie gedaan aan de vader van de 4 jarige Rodelsia Landveld uit Suriname. Het Het meisje is nu al enige tijd opgenomen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) en heeft een hersentumor. Zij moet dringend geholpen worden en de kosten voor de operatie zijn ruim SRD 30.000 exclusief de ligkosten.

Omdat de familie de hoog opgelopen medische kosten niet zelf kan betalen heeft zij o.a. de hulp van Stichting 1 voor 12 ingeroepen. Ook Damaru schoot te hulp en overhandigde deze week een donatie aan de vader van Rodelscha. In onderstaande video roept Damaru ook al zijn collega artiesten op om een donatie te doen. Dat kan aan de stichting 1 voor 12 of bij de Thaborschool.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.