Da Bounce Comedy Nights terug in DeLaMar theater

0
Da Bounce Comedy Nights terug in DeLaMar theater

Sinds de eerste editie in 1997 in het DeLaMar theater, is Da Bounce Comedy Nights uitgegroeid tot een begrip. Tijdens de show staan er voornamelijk comedians uit de USA op het podium. De comedy stijl: super rauw en recht voor z’n raap! Comedy lovers mogen zich schrap zetten: Deze comedians nemen geen blad voor de mond! Van 1997 tot nu is Da Bounce Comedy Nights neergestreken in verschillende gerenommeerde theaters in Nederland en is de show uitgegroeid tot de grootste internationale comedy tour van Nederland.

De organisatie achter deze comedy show bespeurde al in de jaren 90 het gebrek aan diversiteit in de Nederlandse theaters. Dat wat door theaters vaak werd bestempeld als “moeilijk publiek”, werd door de organisatie moeiteloos bereikt. Het gevolg mag er wezen; de zalen zijn gevuld met divers publiek van allerlei afkomsten en achtergronden. Ze voelen zich thuis bij Da Bounce en genieten van top comedians die bij Da Bounce Comedy Nights op het podium staan.

Na 15 jaar keert de internationale comedy show terug naar waar het ooit begon: Het DeLaMar Theater. De organisatie is laaiend enthousiast over de hernieuwde samenwerking. Directeur Reguillo Wijngaarde: “Toen wij in 1997 begonnen met Da Bounce Comedy Nights, was het dit theater die ons vernieuwende concept durfde te programmeren. Ik verheug me dan ook enorm op de komende show, het is als thuiskomen”

De host van de avond is Mike “Brooklyn Mike” Troy (NYC). Deze veelzijdige comedian reist de hele wereld af met zijn comedy tour, maar zorgt ervoor dat de shows van Da Bounce zijn geblokt in zijn overvolle agenda! Naast Mike staan er nog drie andere comedians op het podium onder wie, Rip Michaels (USA) en Craig Fig (USA). De show barst van de energie en staat bol van entertainment: funky beats van de DJ, live act, een fantastische sfeer en last but not least de hilarische optredens van de comedians. Kortom…een onvergetelijke, heerlijke avond uit.

2 maart DeLaMar Theater A’dam| 3 maart Theater Zuidplein R’dam| aanvang 20:30

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.