Ronnie Flex pakt twee Edison-awards

0
Ronnie Flex pakt twee Edison-awards

Vanavond zijn de Edison POP 2018 prijzen in de Westergasfabriek in Amsterdam uitgereikt en Ronnie Flex is de grote winnaar. Ronnie kreeg een award voor beste artiest in de categorie Hiphop. Ook maakte hij volgens de jury het beste Nederlandse album van het afgelopen jaar. Singer-songwriter Naaz(19) kreeg een Edison als beste nieuwkomer en voor de beste videoclip.

Roxeanne Hazes won de eerste Edison in nieuwe categorie Nederlandstalig. De andere winnaars zijn Chef’Special (categorie pop), Di-rect (rock), Yellow Claw (dance), Thomas Azier (alternative), Tino Martin (volksmuziek) en Wulf (song). De oeuvre-Edison ging naar Nederlandstalige rappionier Extince, onder meer bekend van de hit Spraakwater (1995)

De jury bestond uit muziekjournalisten en radiomakers onder leiding van NPO Radio 2-dj Ruud de Wild.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.