Geen nieuwe editie van festival Divercity in Den Haag

0

Er komt dit jaar geen nieuwe editie van festival Divercity in Den Haag. Dat heeft organisator Ducos onlangs bekend gemaakt. “Helaas is het, ondanks een sterke programmering, een gedegen publiciteitscampagne en een handreiking naar de gemeenschappen, niet gelukt om binnen twee jaar de harten van het Haagse publiek te veroveren en de diverse culturele gemeenschappen aan het evenement Divercity te verbinden. Gezamenlijk is besloten door de gemeente en de organisator om te stoppen” aldus de organisator.

Met de opzet van Divercity is een poging gedaan om ook in Den Haag een cultuur overstijgend evenement te realiseren en daarmede een platform te bieden aan de kunst en cultuur die uit die gemeenschappen voortvloeit en bijdraagt tot de evolutie van de stad Den Haag. Dat is niet gelukt aldus Ducos.

Vorig jaar waren Ronnie Flex & Deuxperience Band, Mokoomba, ZO! Gospel Choir, H3C SQUAD, NSTYPLY, Bollywood zangeres Madhushree, The Turbans en Rachid Kasmi te zien op het gratis toegankelijke kunst- en cultuurfestival Divercity in Den Haag.(FOTO: Martin Hols)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.