FATU met Raoul Heertje, Fuad Hassen en Rayen Panday

0
FATU met Raoul Heertje, Fuad Hassen en Rayen Panday

FATU is hèt stand-up comedy podium van Amsterdam-Zuidoost. Iedere laatste zondagmiddag van de maand ontvangen DJ Phantom en vaste MC en host Jeffrey Spalburg drie collega-comedians die ieder op eigen wijze hun gepeperde en hilarische blik op de actualiteit verkondigen op FATU. Op zondag 25 februari ontvangen zij comedylegende Raoul Heertje, laid−back rasverteller Fuad Hassen en publiekslieveling Rayen Panday!

Al meer dan tien jaar lang ontvangen Jeffrey Spalburg & DJ Phantom maandelijks grappige gasten. Daarmee is FATU één van de langstlopende comedyshows in Nederland. Gevestigde namen als Lebbis, Najib Amhali, Jandino Asporaat en Roué Verveer passeerden al de FATU revue, naast deze grote jongens is er ook aandacht voor nieuw, fris talent.

Red je het niet in Amsterdam, hou dan 11 maart in Rotterdam in de gaten want dan is er een speciale editie van FATU 010 met o.a. Murth Mossel en Samir Fighil. Kijk voor alle info op fatu.nl.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.