Mojo en SPEC starten samen nieuw Urban boekingskantoor

0
Mojo en SPEC starten samen nieuw Urban boekingskantoor

Mojo Concerts en managementbedrijf SPEC slaan de handen ineen. Ze beginnen samen het boekingskantoor ‘Wolf Bookings’, gericht op urban acts. Het nieuwe bedrijf gaat de boekingen doen voor onder meer Ronnie Flex, Boef, Ali B, Keizer en Jairzinho de belangrijkste acts die bij SPEC hun thuis hebben.

SPEC is een artiestenmanagementbureau voor hoofdzakelijk jonge rappers dat in 2000 is opgericht door Breghje Kommers. Aanvankelijk was het bedrijf meer een evenementenbureau en organisator van hiphopfeesten. In 2002 tekende Ali B bij het bedrijf en werd enige tijd later partner in SPEC. Breghje Kommers is sinds 2006 getrouwd met Ali B.

Ook Jacin Trill, Bokoesam, Paul Sinha en Donnie zullen vanaf nu via Wolf te boeken zijn. Mojo boekers Jeps Salfischberger en Maarten van Vugt (ook bekend als programmeurs van WOO HAH! gaan voor Wolf werken, net als Daniel Nagelkerke en Amier Kalaeli.

Volgens Van Vugt is dit het juiste moment voor een nieuw boekingskantoor voor Nederlandse urban acts: “De urban markt blijft zich in toenemende mate ontwikkelen. Zeker ook in Nederland.”(Via: VPRO en SPEC)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.