Comedy-duo Deng Boy komt met nieuwe show

0

Het comedy-duo Deng Boy, bestaande uit Ronny Ormskirk en Eric Schröder, toert sinds 2008 door Nederland met avondvullende theatershows. Als Ronny en Eric samen in één ruimte zijn wordt er altijd meer gelachen dan gepraat! Vanaf februari zijn ze met hun nieuwe voorstelling ‘Witte Vis’ in de Nederlandse theaters te zien.

De shows van Deng Boy zitten altijd vol grappen, sketches, imitaties en verschillende typetjes. In Witte Vis vliegen Ronny en Eric, die hun roots in Suriname hebben, op hilarische wijze langs de hoogte- en dieptepunten van onze Nederlandse samenleving!

Kaarten voor Witte Vis van Deng Boy zijn nu verkrijgbaar!

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.