Geen jonkos meer voor Ronnie Flex, hij gaat afkicken

0
Ronnie Flex op Divercity Den Haag 2 juli in Zuiderpark

Ronnie Flex wil af van zijn wietverslaving en heeft zich daarvoor laten opnemen in een privékliniek. Dat meldt de 25-jarige zanger zelf op Instagram(onder). Ronnie rookt al jaren joints en hoewel zijn verslaving recentelijk niet erger is geworden, wil hij er gewoon vanaf meldt zijn manager aan het Algemeen Dagblad.

In een bericht op Instagram zegt de rapper hierover: Ben ff gaan afkicken in rehab. Iedereen schrijf me brieven in dm. Snel terug en beter. Het is volgens de krant niet de eerste keer dat Ronnie stopt met blowen. In 2015 deed hij dat ook al vanwege zijn deelname aan het RTL5-televisieprogramma Expeditie Robinson.

De afkickperiode heeft geen gevolgen voor de optredens van Ronnie; zijn verblijf in de instelling is nauwkeurig gepland aldus zijn manager tegen het Algemeen Dagblad.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.