Woiski vs Woiski nu op tournee

0
Woiski vs. Woiski nu in het Bijlmer Parktheater

Het theaterstuk Woiski vs. Woiski vertelt het schrijnende levensverhaal van vader en zoon Woiski die ondanks hun moeizame verhouding furore maakten en Nederland verrijkt hebben met hun aanstekelijke muziek. Max sr. kwam in de jaren dertig, als een van de eerste Surinamers naar Amsterdam en opende daar zijn eerste nachtclub. Hij en zijn zoon Max jr. moesten zien te overleven in het witte Nederland.

Een verhaal over identiteit, immigratie en ontworteling, waarin kleur alles bepalend lijkt te zijn. Deze voorstelling is tot stand gekomen op basis van het boek Bruine bonen en Kouseband (van Patrick van den Hanenberg in samenwerking met Ronny Woiski), verhalen van anderen en de eigen ervaringen van het artistieke team.

Deze coproductie met Orkater is op zondag 14 januari in première gegaan en is nog tot en met 28 januari te zien in het Bijlmer Parktheater. Daarna gaat Woiski vs. Woiski op tournee door het hele land t/m 31 maart 2018

Tickets: bit.ly/WoiskivsWoiski

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.