Excuses Boef voor enthousiast publiek op Noorderslag

0
Excuses Boef voor enthousiast publiek op Noorderslag

“Wat ik gedaan heb is fout, maar ik zal nooit jullie ideale schoonzoon zijn.” Aldus rapper Boef gisteren op popfestival Noorderslag in Groningen, waar het publiek heel erg positief op hem reageerde. Boef, wiens echte naam Sofiane Boussaadia is, raakte in opspraak toen hij drie vrouwen die hem op Nieuwjaarsochtend een lift gaven kechs noemde op Snapchat. De rapper bood opnieuw excuses aan en rapte een nummer over de ophef. Het grootste deel van het publiek juichte hem daarna toe.

Volgens de NOS voelt het alsof de mensen hem hebben vergeven.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.