Nieuwe route Zomercarnaval Straatparade 2018

0
Nieuwe route Zomercarnaval Straatparade 2018

De bekende Straatparade van het Zomercarnaval Rotterdam krijgt vanaf dit jaar, 3 jaar lang, een nieuwe route. Ook Rotterdam Unlimited krijgt een nieuwe festivallocatie. Dat heeft allemaal te maken met werkzaamheden voor een nieuwe verkeersluwe Coolsingel in het centrum van Rotterdam.

De eerste werkzaamheden op de Coolsingel zijn in april 2017 reeds van start gegaan. In april 2018, na de marathon, gaat de Coolsingel echt op de schop. Eerst aan de kant van het Stadhuis en in 2019 is de kant van de Lijnbaan aan de beurt. Eind 2020 is de nieuwe Coolsingel klaar.

Tot die tijd moet Rotterdam Unlimited, dat van 24 t/m 28 juli 2018 plaats vindt, een andere oplossing zoeken. De organisatie maakt binnenkort meer hierover bekend!(FOTO: Rotterdam Unlimited)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.