BakkaNa Owru Yari party ook in Amsterdam

0
BakkaNa Owru Yari party ook in Amsterdam

De bekende Surinaamse Owru Yari Bakka’Na© Party, die jaarlijks op oudejaarsdag in de MAASSILO Rotterdam plaats vindt, komt dit jaar ook weer naar Amsterdam! In de super mooie locatie The BOX Amsterdam wordt op zondag 31 december 2017 van 14.30u ’s middags tot 21.30u ’s avonds ook op z’n Surinaams afscheid genomen van Owru Yari!En dat gebeurt met KAWINA, BORGOE, PARBO en een hele rits aan topartiesten waaronder JONNA FRASER – DYNA – SBMG – ROLF SANCHEZ – GIO – LA FIESTA – ONDROFENI and many more!

LET OP – UITGEBREIDE VIP ARRANGEMENTEN BESCHIKBAAR! Reserveer je tafel vandaag nog via 06-15482262 of 06-34014119 | Toegang 18+.

De Owru Yari Bakka’Na© Party is meer dan 25 jaar geleden begonnen in Rotterdam, toen Surinaamse studenten in Nederland hun Owru Yari Party in de namiddag vierden. In Suriname is er op oudjaarsdag een groot feest dat ’s middags begint en laat in de vooravond eindigt, zodat je met familie oud op nieuw kunt doorbrengen. Deze traditie is jarenlang voortgezet in Rotterdam en de laatste jaren gehouden in Nighttown, (Off)Corso en tegenwoordig in de MAASSILO.

Voor velen in Noord-Holland was de rit naar Rotterdam op oudejaarsdag niet te doen, vandaar dat er dit jaar besloten is om voor alle mensen in Amsterdam en omstreken ook een gezellige Surinaamse Owru Yari Bakka’Na© Party neer te zetten! Om te vieren dat Bakka’Na© naar Amsterdam komt zijn er speciale goedkope tickets beschikbaar! Haal ze meteen via http://bit.ly/BakkaNa020

Deze Bakka’Na Party is als geen ander feest dat je ooit hebt meegemaakt. Hier vier jij het echte oudejaarsfeest zoals we dat in Suriname gewend zijn, dus mis het niet! Kijk voor alle info ook op de officiële Bakka’Na website www.bakkana.nl

Owru Yari Bakka’Na© Party
Datum: Zondag 31 december 2017
Tijd: Van 14.30u – 21.30u
Locatie: The BOX, Mekongweg 5, 1043 AE Amsterdam
Tickets: www.bakkana.nl
Info: 010-2151770

TOEGANG 18+

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.