Da Bounce Urban Film Festival van start

0
Da Bounce Urban Film Festival van start

Van 1 t/m 5 november vindt het ‘Da Bounce Urban Film Festival'(DBUFF) plaats. Een festival waarin je wordt meegenomen in de wereld van Black Film. Met meer dan 25 black films, workshops, talks, live acts en afterParty’s.

DBUFF viert voor de vierde keer urban films. In het weekend van 4 en 5 november zie je meer dan 25 verschillende urban films bij Pathé Arena. Op 31 oktober en 1 november trappen ze af met een preview en feestelijke opening bij Pathé Tuschinski!

Het Da Bounce Urban Film Festival opent op 1 november met de Europese première van Til Death Do Us Part, een spannende thriller waarin een vrouw probeert te ontkomen aan haar gewelddadige echtgenoot. Deze feestelijke opening wordt gehouden in de grote zaal van Pathé Tuschinski.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.