BakkaNa Owru Yari Festival Rotterdam

0

Op zondag 31 december 2017 nemen we met z’n allen weer groots afscheid van het jaar 2017 en maken wij ons ready voor 2018, op de traditionele en vooral unieke OWRU YARI BAKKA’NA PARTY in de Maassilo Rotterdam!

Van 15.00u ’s middags tot 21.30u ’s avonds gaan we helemaal los zoals we dat in SU op oudjaarsdag gewend zijn… En het is allang geen gewone party meer maar een heus Indoor Festival in 3 areas, waar we midden in de winter op z’n Surinaams het oudejaar weg dansen met KAWINA, BORGOE en PARBO!!

Bakka’Na is ieder jaar uitverkocht dus haal je kaarten op tijd hier via Ticketscript. Let op: TOEGANG vanaf 18 jaar!

Voor de mensen in Noord-Holland:
De bekende Surinaamse Owru Yari Bakka’Na© Party, die jaarlijks op oudejaarsdag in de MAASSILO Rotterdam plaats vindt, komt dit jaar ook weer naar Amsterdam! In de super mooie locatie The BOX Amsterdam wordt op zondag 31 december 2017 van 14.30u ’s middags tot 21.30u ’s avonds ook op z’n Surinaams afscheid genomen van Owru Yari!En dat gebeurt met KAWINA, BORGOE, PARBO en een hele rits aan topartiesten waaronder JONNA FRASER – DYNA – SBMG – ROLF SANCHEZ – GIO – LA FIESTA – ONDROFENI and many more! Lees meer…

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.