500.000 Bezoekers op Rotterdam Unlimited

0
500.000 Bezoekers op Rotterdam Unlimited
Foto (c) Joni Israeli/Zomercarnaval

Rotterdam Unlimited, dat van 25 t/m 29 juli de Rotterdamse binnenstad op zijn kop zette, heeft zo’n 500.000 bezoekers getrokken. Dat zijn er minder dan vorig jaar, wat te wijten is aan het weer. Desondanks is de organisatie meer dan tevreden met het verloop van het festival en trots op de feestelijke sfeer die de hele week heerste.

Het grootste straatfestival van Europa bood 5 dagen lang gratis toegankelijke concerten, dansdemo’s, parades, feesten en nog veel meer met culturele diversiteit als feestelijk middelpunt.

Het festival kwam dit weekend tot een hoogtepunt met de Battle of Drums op vrijdag, en de Zomercarnaval Straatparade en optredens van o.a. Ronnie Flex, Rolf Sanchez & Latin Society en Joey Montana op zaterdag. Ondanks de regen kwam men in groten getale af op het evenement en werd er overal op straat gedanst.(FOTO: Joni Israeli)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.