Jonna Fraser hoofdact op Zomercarnaval PRE-Party in Rotterdam

0

Deze vrijdag 28 juli vindt voor het eerst in de geschiedenis van het Zomercarnaval een officiële PRE-Party plaats op vrijdag, na de Battle of Drums en het avondprogramma. Deze PRE-Party wordt van 23.00u – 05.00u gehouden in drie area’s van de Maassilo Rotterdam. Te gast zijn populaire Urban/Caribbean artiesten zoals Jayh Jawson, Equalz, Gio, Ir-Sais en Lina Ice maar ook top DJ’s waaronder D-Rashid, Don James, Babel-Ish, Nafthaly Ramona en Patrick Paul. In de Latin/Caribbean zijn de live bands Passion en Aptijt uit Suriname te gast. De hoofdact van de avond is 3FM en FunX Award winnaar Jonna Fraser!

Na het winnen van de Popprijs met rapcollectief New Wave bestormde de 24-jarige Jonna Fraser in 2016 solo de streaming charts. Zijn hit ‘Do or Die’ met Broederliefde is goed voor miljoenen Spotify streams en ook opvolger ‘Ik Kan Je Niet Laten’ is een grote hit. De EP ‘Blessed’ was zijn derde binnen een jaar en leverde Jonna Fraser een nummer 1 positie op in de albumchart. En Jonna bleef niet stil zitten; dit jaar presenteerde hij zijn debuutalbum en won zowel de 3FM Award voor best talent en de FunX Award voor Best Singer.

De Maassilo is een unieke, industriële locatie in Rotterdam-Zuid en is de laatste jaren uitgegroeid tot de ultieme feestlocatie van Rotterdam! Met behoud van authentieke kenmerken is in deze voormalige graansilo een unieke ambiance gecreëerd die perfect is voor een gezellige Zomercarnaval PRE-Party in verschillende area’s. Kijk voor tickets en info op www.zomercarnaval.party

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.