‘Geen gevecht tussen artiesten bij Funx Awards’

0

‘Artiesten met elkaar op de vuist bij FunX Music Awards’. Zo luidde de kop van De Telegraaf. De krant wist het zeker, verschillende artiesten zouden met elkaar op de vuist zijn gegaan. “Artiesten die met elkaar op de vuist gaan, dat zie je niet iedere dag…” luidde ook hun Facebook post. Maar volgens aanwezige artiesten is het bericht van De telegraaf klinkklare onzin. Ali B. bijvoorbeeld zegt dat er een opstootje was in het publiek, maar dat er absoluut geen artiesten bij betrokken waren.

Bericht van De Telegraaf:

‘Het is dus feitelijk onjuist’ aldus de rapper in deze video:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.