Boef grote winnaar FunX Music Awards

0

Boef is de grote winnaar van de FunX Music Awards 2017 (#FMA) die dinsdag 23 mei 2017 in de Amsterdamse Paradiso werd gehouden. Hij mocht maar liefst vier awards mee naar huis meenemen. Ook Broederliefde wist twee awards in de wacht te slepen. DJ DYNA werd voor het tweede achtereenvolgende jaar gekozen tot BEST DJ.

Boef is de artiestennaam van Sofiane Boussaadia (Aubervilliers, 28 februari 1993). Hij is een Nederlandstalige rapper en vlogger met de Franse nationaliteit en Algerijnse roots. Binnen een jaar na zijn start in 2015, behoorde hij na Lil’ Kleine en Ronnie Flex tot de populairste rappers van Nederland. Hij bracht een album uit en verschillende singles. Zijn vlog en rapvideo’s werden vele miljoenen malen bekeken op het internet.

De winnaars op een rij:

Best Album: Broederliefde – Hard Work Pays Off 2
Best Collabo: Jairzinho ft. Sevn Alias, BKO & Boef – Tempo
Best DJ: Dyna
Best FunX Talent: Valsbezig
Best Group: Broederliefde
Best MC: Boef
Best Producer: IlliassOpDeBeat
Best Singer: Jonna Fraser
Best Song: Ronnie Flex ft. Frenna – Energie
Best Video: Boef – Habiba
Artist of the Year: Boef

(FOTO: FunX)

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.