Complete line-up Divercity festival in Den Haag bekend

0

Ronnie Flex & Deuxperience Band, Mokoomba, ZO! Gospel Choir, H3C SQUAD, NSTYPLY, Bollywood zangeres Madhushree, The Turbans en Rachid Kasmi zijn op 2 juli te zien op het gratis toegankelijke kunst- en cultuurfestival Divercity in Den Haag.

Het festival presenteert artiesten die de mondiale culturele diversiteit uitdragen en wil het publiek kennis laten maken met diverse wereldculturen, maar ook de verhalen achter deze culturen. De organisatie is in handen van DUCOS Productions in samenwerking met de Gemeente Den Haag.

Behalve een line-up met artiesten van over hele wereld, biedt Divercity Den Haag dans, poëzie, een kinderprogramma, bijzondere pop-up acts en diverse wereldse, culinaire specialiteiten. Het letterenprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt. Meer informatie: www.divercity-denhaag.nl

FOTO: Martin Hols

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.