President Trump boos op Snoop Dogg om clip

0

President Donald Trump is boos over de nieuwe muziekvideo van de Amerikaanse rapper Snoop Dogg. In de clip van het nummer ‘Lavender’ is te zien hoe de rapper een pistool richt op een clown die Trump moet voorstellen. Snoop Dogg haalt de trekker over en er komt een vlaggetje uit het pistool.

De nieuwe clip van Snoop Dogg is een aanval op racisme, politiegeweld en het politieke beleid van Donald Trump. Een advocaat van Donald Trump riep Snoop Dogg dit weekend op om zijn excuses aan te bieden. “Er is niks grappig aan een poging tot moord op de president.”

Nu heeft ook Trump zelf gereageerd via Twitter: “Wat als het om Obama ging?”, vraagt Trump zich via Twitter af. “Kun je je voorstellen hoe groot de afschuw is als Snoop Dogg, met zijn mislukte carrière, een pistool op hem had gericht? De gevangenis in!”

Bekijk het zelf, in onderstaande video:

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.