BORGOE -meets- PARBO Indoor Festival – za 8 april 2017

1

Na onze gezellige Bakka’Na Party presenteren we op zaterdag 8 april 2017 een exclusieve editie van BORGOE -meets- PARBO van 23.00u – 05.00u in de Maassilo Rotterdam. Ja, je leest het goed! Speciaal voor jou combineren we het beste van de Borgoe Party en Parbo Night tot 1 supergroot en exclusief feest: *BORGOE meets PARBO*

Het is echter geen gewone Party maar een heus Indoor Festival, waarbij de Maassilo Rotterdam omgetoverd zal worden tot klein Paramaribo! Het belooft een avond te worden vol met hits, spectaculaire shows, optredens maar ook eten, cultuur, dans en nog veel meer! Dit mag je daarom niet missen!

Kaarten zijn 25 euro, maar EARLY BIRD Tickets zijn nu slechts 15 euro (excl.fee) en alleen hier online verkrijgbaar via Ticketscript. LET OP: De Early Bird tickets gaan zoals altijd heel hard. Haal ze daarom snel, want OP= echt OP!

Powered by:
PARBO NIGHT | BORGOE PARTY | BAKKA’NA | GOODTIMES

- Advertentie -

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.