Zangeres van hit ‘Lambada’ dood gevonden

0

De Braziliaanse zangeres Loalwa Braz, bekend van haar zomerhit Lambada, is dood gevonden in een uitgebrande auto in Brazilië. Het lichaam van de 63-jarige Braz was verkoold. Dat meldt de NOS.

Volgens de omroep werd de auto niet ver van haar huis gevonden in Saquerema, bij Rio de Janeiro. Volgens sommige bronnen waren twee mannen ’s nachts haar huis binnengedrongen en was ook daar brand gesticht.

Lambada was de eerste single van de Frans-Braziliaanse groep Kaoma, waarvan Braz de leadzangeres was. Het nummer, dat officieel Chorando se foi (Huilend ging hij weg) heette, was in 1989 een grote danshit. Van het plaatje zijn meer dan 15 miljoen exemplaren verkocht in ruim honderd landen.

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.