Film met witte Michael Jackson geschrapt

0

Een film over Michael Jackson is geschrapt. Familieleden en fans waren boos omdat Jackson door de witte acteur Joseph Fiennes wordt gespeeld. De Britse zender Sky laat weten nooit de intentie te hebben gehad om iemand te beledigen.

De film is deel van de serie Urban Myths waarin roddels over bekende mensen worden uiteengezet. Zo zouden Michael Jackson, Marlon Brando en Elizabeth Taylor na de aanslagen van 11 september in New York de stad uit zijn gevlucht met een huurauto. Van dit verhaal is een aflevering gemaakt door Sky.

Eerder deze week kwam de trailer online en daar was niet iedereen blij mee. Een door fans opgezette petitie om de film te boycotten werd meer dan 20.000 keer ondertekend. Paris Jackson, de dochter van de overleden zanger, noemde de vertolking zo beledigend dat ze ervan moest overgeven. Ook Jackson’s neefje Taj Jackson twitterde: “dit is waar mijn familie mee te maken krijgt.”

https://www.youtube.com/watch?v=H_nBDtIr1OY

- Advertentie -

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.